Info deelnemers

Nederlandse deelnemers kunnen zich aanmelden in het WAS voor het Petzl NK IJsklimmen 2021. Rechtsboven op de inlogpagina zit een knop "account aanmaken". Dit is gratis. We zorgen er dan voor dat je inschrijving wordt doorgezet naar de deelnemerslijst van de EU Cup. Buitenlandse deelnemers kunnen zich het beste direct aanmelden bij de UIAA. Als je als buitenlandse deelnemer nog niet eerder hebt meegedaan aan een EU Cup Ice Climbing dan moet je eerst een registratieformulier invullen. Je ontvangt dan van de UIAA een login.

Deelname kost €30,- Je betaalt het inschrijfgeld bij de aanmeldbalie die vrijdag 10 december van 17.00 tot 18.00 uur geopend is. Let op! Andere deelnemers mogen je hier ook aanmelden en het inschrijfgeld voor je betalen zodat je niet persé de avond voor de wedstrijd in Utrecht hoeft te zijn. Je mist dan wel de zogenaamde technical briefing waarin alle details voor je deelname worden uitgelegd.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan een internationale ijsklimwedstrijd? Dan is dit het uitgelezen moment, meld je vandaag nog aan!

Meld je aan als deelnemer