Info deelnemers

Nederlandse deelnemers kunnen zich aanmelden in het WAS voor het Petzl NK IJsklimmen 2023. Rechtsboven op de inlogpagina zit een knop "account aanmaken" voor het geval je nog geen WAS account hebt. Dit is gratis. We zorgen er dan voor dat je inschrijving wordt doorgezet naar de deelnemerslijst van de Continental Open. Buitenlandse deelnemers kunnen zich het beste direct aanmelden bij de UIAA. Buitenlandse deelnemers die nog niet eerder hebt meegedaan aan een UIAA wedstrijd moeten eerst een registratieformulier invullen. Je ontvangt dan van de UIAA een login.

Deelname kost €30,- Je betaalt het inschrijfgeld bij de aanmeldbalie die vrijdag 15 december van 17.00 tot 18.00 uur geopend is. Let op! Andere deelnemers mogen je hier ook aanmelden en het inschrijfgeld voor je betalen zodat je niet persé de avond voor de wedstrijd in Utrecht hoeft te zijn. Je mist dan wel de zogenaamde technical briefing waarin alle details voor je deelname worden uitgelegd.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan een internationale ijsklimwedstrijd? Dan is dit het uitgelezen moment, meld je vandaag nog aan!

 

Meld je aan als deelnemer